vrijdag 11 december 2009

Snel veel afvallen

Er achter komen hoe je nu het beste snel veel afvallen kan is voor vele van ons een hele uitdaging en vooral omdat de snelste manier tot snel veel afvallen voor elk persoon weer anders. Natuurlijk is de meest gebruikelijke manier een goed dieet volgen en daarbij veel te sporten wat er niet alleen voor zorgt je afvalt maar ook nogeens zorgt voor een gezonder lichaam. En natuurlijk heb je dit al wel eens eerder gehoord – je moet het dieet gewoon volhouden. Andere mensen hebben ook kunnen afvallen door deze simpele tips te volgen dus jij kan dat ook:

Neem kleine realistische stapjes. Als je bijvoorbeeld snel veel afvallen wil probeer dan eerst 5 kilo af te vallen, neem dan een break en ga dan verder met de volgende 5 kilo.

Begin met een standaard sportoefeningprogramma en hou je er aan vast.

Doe daarbij nog wat extra kleine oefeningen bijvoorbeeld dat je je auto een stuk verder op parkeert of dat je een stuk loopt of dat je bijvoorbeeld de trap neemt in plaats van de lift.

Gezond voedsel is een belangrijk onderdeel voor het snel veel afvallen. Eet voeding met weinig vet , veel koolhydraten bijvoorbeeld salades en vegetarische pasta’s.

Eet alleen voeding die jij lekker vind. Leer jezelf aan hoe je deze laag calorische voeding gezond kan klaarmaken door te kijken in kookboeken voor nieuwe recepten. Gezond eten betekend niet dat je dan gelijk saai moet eten.

Eet kleinere maaltijden en vaker. Op deze manier gaat je lichaam automatisch je metabolisme verhogen zodat calorieen sneller verbrand worden. Daarbij is het zo dat een kleine maaltijd er voor kan zorgen dat je minder snel te veel eet per keer.


Plan vooruit. Zorg dat de koelkast vol is met gezonde producten hierdoor zal je minder sneller geneigd zijn om naar de supermarkt te gaan om iets ongezonds te halen.

Hou een eetdagboek bij voor het snel veel afvallen. Op deze manier kan je voor jezelf makkelijk bijhouden waar je iets goed of fout hebt gedaan waardoor je meer resultaat haalt met het snel veel afvallen.

Als je eenmaal weet wat je favoriete snack tijd is zorg er dan wel voor dat je alleen maar gezonde producten bij de hand hebt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten