maandag 7 december 2009

Snel Afvallen?

Dus je wilt snel afvallen? Dat kan. Eet daarvoor de helft van wat je normaal eet. Je zult hiervan zeker afslanken. Zeker in het begin zullen de kilo's eraf vliegen. Voornamelijk vocht in de eerste week, daarna vet als je geluk hebt, maar het kan ook spierweefsel zijn. Het gewicht verliezen zal echter een korte vreugde zijn. Je lichaam heeft voldoende voedingstoffen nodig en gedijt niet bij minder dan 1500 kcal per dag. Het resultaat van het snelle afvallen zal dan ook zijn dat je niet meer afvalt. Je lichaam zal om voedingstoffen schreeuwen zodat je meer gaat eten. Omdat je lichaam door het afvallen een lagere stofwisselingssnelheid heeft zul je nog veel sneller weer aankomen. Waardoor je op zoek zult gaan naar het volgende crashdieet of de nieuwste wonderpil. Dit is het bekende jojo-effect. En dat is niet je bedoeling. Er is maar één manier om blijvend af te vallen en die vind je hier.


Succes.

P.S.: Er zijn allerlei preparaten op de markt die je beloven dat je heel snel afvalt als je deze producten gebruikt. Dat je alles kunt eten, patat, veel chocolade, snoep, vette snacks en evengoed af zult vallen. De advertenties hierover vind je o.a. op deze pagina. Laat je niet voor de gek houden, klik voor een beter alternatief hier.
Daar leer je hoe je op een gezonde manier kunt afvallen zonder jojo-effect. Nu ook online gezondafvallen met deskundige begeleiding van een gewichtsconsulent

Geen opmerkingen:

Een reactie posten