maandag 7 december 2009

Snel afvallen zonder pillen

Snel afvallen kan op talloze manieren, denk aan crashdieten en extreme inspanning. Veel afvallen in een keer is echter meestal niet verstandig, het gewicht dat je kwijtraakt zal in 99% van de gevallen alleen tijdelijk weg blijven. Omdat het soms nodig kan zijn om toch snel wat gewicht kwijt te raken, vind je verder op deze pagina wat gratis tips om snel wat gewicht kwijt te raken zonder pillen te gebruiken.


Jojo effect
Snel afvallen leidt vaak tot het jojo effect. Je kunt van een jojo effect spreken als je overgewicht hebt, gaat afvallen door een dieet te volgen, daardoor een paar kilo's afvalt, dan stopt met het dieet, weer terugvalt in de oude eetgewoonten (meestal te veel en te vet) en daardoor het verloren gewicht of zelfs meer weer aankomt.

Toch nog even snel wat kilo's kwijt?
Ondanks dat het vaak niet heel verstandig is, kan het zijn dat je koste wat kost op korte termijn nog wat kilo's wil afvallen, bijvoorbeeld vanwege een vakantie of feest. Hieronder volgen tips die redelijk makkelijk uit te voeren zijn en relatief gezond zijn. Wil je uiteindelijk blijvend afvallen dan kun je beter definitief ongezond gedrag veranderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten