maandag 7 december 2009

Afvallen | Snel afvallen

Snel afvallen, dat is voor veel mensen het ultieme doel zodra zij realiseren dat zij te zwaar zijn of overgewicht hebben."Hoe kan ik snel afvallen", denken veel mensen dan gelijk. De volgende stap bij veel mensen is dan opzoek gaan naar een 'wonder' dieet, afslankpil (bijv. Reductil, Acomplia of Xenical) of afslankmiddel (trimgel,turboslim,etc.). De afslankpillen - zoals Reductil of Acomplia - kunnen zeker een oplossing zijn bij overgewicht; vooral als het gebruik in samenwerking met een arts plaatsvindt. Om jullie te helpen met snel afvallen staan hieronder een aantal tips waarmee u snel kunt afvallen.


Tip 1: Snel afvallen - Eet langzaam
Het is belangrijk om de tijd te nemen voor eten hierdoor krijgt eerder een volgevoel. Door dit volle gevoel zul je minder snel teveel eten.

Tip 2: Snel afvallen - Eet geregeld
Verspreidt de maaltijden over de gehele dag, bijvoorbeeld door 5 tot 6 keer per dag kleine hoeveelheden te eten. Door regelmatig te eten zorgt u ervoor dat het bloedsuiker niveau constant blijft. Een contstant bloedsuiker niveau zorgt ervoor dat u meer energie hebt en minder last hebt van slapgevoel tussen de maaltijden. Ten slotte zorgt dit er ook voor dat u minder hoge pieken in uw bloedsuiker niveau hebt; dit is goed want in de hoge pieken wordt het vet in uw lichaam opgeslagen.

Tip 3: Snel afvallen - Vergeet niet te ontbijten
Veel mensen besluiten om geen ontbijt te nemen. Het is belangrijk om te ontbijten omdat u zult merken dat u veel meer energie in de ochtend hebt. In uw ontbijt moeten voldoende vezels zitten. Veel vezels zitten vooral in volkorenproducten. Een goed ontbijt zorgt daarnaast ook voor een goede stofwisseling waardoor u minder vet opslaat.


Tip 4: Snel afvallen - Eet minder 's avonds
In de vorige tip stond beschreven dat u in de ochtend dient te ontbijten zodat uw stofwisseling op gangkomt. Bij het vallen van de avond is het juist belangrijk dat u minder gaat eten. U bent dan minder in de beweging waardoor u minder instaat bent om de calorieën te verwerken.

Tip 5: Snel afvallen - Niet eten voor het slapen
In de lijn van de vorige tip dient u 3 uur voor het slapengaan te stoppen met eten. Zoals hierboven beschreven staat, is uw lichaam minder actief waardoor uw stofwisseling minder snel werkt.

Tip 6: Snel afvallen - Eet groente
In uw maaltijden dient u groene groenten (bijvoorbeeld sla, spinazie, broccoli, etc.) te verwerken. Groene groenten bevatten belangrijke vitaminen en mineralen. Daarnaast bevatten groene groenten ook vezels die ervoor zorgen dat u een goede stofwisseling hebt. Ten slotte zorgen groene groenten ervoor dat u bloedsuiker niveau laag blijft. Hierdoor voorkomt u hoge pieken (oorzaak van opslaan van vet in lichaam) in uw bloedsuiker niveau.

Alles gedaan maar toch geen resultaat?
Bovenstaande tips helpen u om uw eetpatroon aan te passen. Merkt u echter dat u niet in staat bent om uw overgewicht probleem met behulp van deze tips te overwinnen, dan kunt u altijd na overleg met uw arts besluiten om alternatieven, bijvoorbeeld afslankpillen, te bekijken. Indien u meer informatie over afslankpillen, zoals Reductil, Acomplia of Xenical, zoekt, bekijk dan gerust de informatie dossiers aan de linkerkant of bezoek de website www.dokteronline.com. Deze website werkt samen met artsen om u zo goed mogelijk te ondersteunen bij het overwinnen van uw overgewicht problemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten