zondag 20 december 2009

Afvallen buik | Tips

1. Probeer geen crash dieet! Een crash dieet zorgt er alleen maar voor dat je vocht kwijt raakt en je zult niet écht afslanken. Helemaal rond de buik bevindt zich voornamelijk vet, en door jezelf uit te hongeren verdwijnt dat zeker niet.

2. Begin met cardio training – Cardio training is een goede manier om te kunnen afslanken. Je verbrandt echt vet en daar is waar het om draait. Probeer eens een hometrainer of een crosstrainer en doe dit minimaal 3 dagen per week, 30 minuten per keer.

3. Train je buikspieren! Ook al kun je ze nog niet zien, de buikspieren zijn er wel. Vooral als je al iets verder bent met afslanken, dan zul je ze vanzelf zien. Bovendien is het gevoel van het trainen van je buikspieren lekker; je voelt dat er iets gebeurd!

4. Eet vooral niet te weinig – Zeker als je ook begint met sporten om te kunnen afslanken rond je buik, moet je vooral niet te weinig eten. Je verbrandt ook meer calorieën, en als je tegelijk op een streng dieet gaat, dan gaat het afslanken misschien wel snel, maar het afslanken is dan van korte duur.

5. Eet bij elke maaltijd eiwitten – Eiwitten zorgen er voor dat je geen honger krijgt en zijn belangrijke bouwstenen van spieren. Als afslanken rond je buik jouw doel is, dan is dit erg belangrijk.

1 opmerking: